Главная » 2015 » Апрель » 3 » 22 області України покажуть у Києві свій туристичний потенціал
01:56
22 області України покажуть у Києві свій туристичний потенціал

Гастрономічний, весільний, дитячий, медичний, активний, зелений, сакральний — ці та інші види туризму будуть представлені на І Всеукраїнському туристичному фестивалі «У гості до українців», який відбудеться 30-31 травня на території Ботанічного саду ім.Фоміна (Київ).

Уперше за 23 роки незалежності України на одному великому майданчику зберуться суб'єкти вітчизняної туристичної сфери 22-х областей країни: туроператори, турагенції, готелі, санаторії, ресторани, табори, громадські спілки, культурні об'єднання, етнокомлекси, музеї, заповідники, тощо.

Головна ідея заходу - зближення й об'єднання українців та представників різних народностей, які проживають на території України, через підвищення культури подорожі всередині країни.
Мета заходу - презентувати туристичний потенціал 22-х областей України з урахуванням їх специфіки, культури, особливостей, природного та іншого надбання; стимулювати розвиток внутрішнього туризму в Україні, а також популяризувати українські звичаї, традиції та побут.
Дводенне дійство буде супроводжуватися виступами народних колективів, музикантів, співаків, танцюристів, фолк-гуртами.

На майданчику майстрів відвідувачі зможуть не лише придбати вироби народних умільців (кераміка, писанкарство, вишивка, вироби з дерева, лози, тощо), але й взяти участь у майстер-класах із традиційних ремесел України. Оргкоманда планує встановити на локації «Талановита Україна» національний рекорд — гості заходу зможуть побачити його на власні очі.
Асортимент локації «Смачна Україна» зможе порадувати найвибагливіших гурманів. Організатори приготували декілька сюрпризів, які наразі тримаються у таємниці.

Після завершення фестивалю буде обрано найоригінальнішу та найзмістовнішу локацію — свій вибір за той чи інший стенд зможуть зробити самі відвідувачі.

Час роботи фестивалю: 30 травня з 12:00 до 19:00, 31 травня — з 11:00 до 19:00.

Просмотров: 350 | Добавил: Mazepa | Теги: мероприятия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
                             © 2015 "Киев Столица"    Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика
Конструктор сайтов - uCozЯндекс.Метрика